• VV Maarssen verder met Chavan Bihari

  Het afgelopen voetbalseizoen is op een grote teleurstelling uitgelopen door de coronacrisis. Lange tijd was het niet mogelijk te trainen en te spelen en eigenlijk is er geen sprake geweest van een competitie voor de jeugd en senioren.

  Het was voor het Hoofd Jeugd Opleidingen van VV Maarssen, Chavan Bihari, niet eenvoudig om de trainers, spelers en speelsters gemotiveerd te houden. En toch is dat redelijk goed gelukt. Daarom is het bestuur blij dat Chavan, die sinds 2019 bij VV Maarssen werkzaam is als Hoofd Jeugd Opleidingen, in het seizoen 2021-2022 verbonden blijft aan de club. Chavan heeft zijn opleiding Hoofd Opleidingen B afgerond en is daardoor nog beter gekwalificeerd voor zijn taken bij VV Maarssen.

  Chavan Bihari meldt dat de selectieteams-trainers voor komend seizoen inmiddels vastgelegd zijn. De hoofdtrainers voor de VV Maarssen Voetbal Academy 2021-2022 zijn:
  JO19-1 Erwin Vogelzang
  JO17-1 Kees ten Berge
  JO16-1 Alex Siebers en Max Broerse (overgekomen van Kampong en vv De Meern)
  JO15-1 Cem Umut en Wesley de Bruin
  JO14-1 Yesse Winkel
  JO13-1 Mustafa Alay
  JO13-3 (JO12-1) Joel Jagers
  JO11-1 Dennis Brouwer
  JO10-1 Danny Beekmans
  Jeugdkeeperstrainer is Gino van Luijn (tevens selectiespeler)

  Randy Schravendijk krijgt een coördinerende rol bij het project ‘Gelijke Kansen’, dat het komende seizoen plaatsvindt bij de JO8. En Ilo Venetis gaat VV Maarssen ondersteunen bij de Benjamins, onze jongste talenten.

  Ook volgend seizoen zal VV Maarssen weer inzetten op het opleiden en begeleiden van jonge trainers. Dat doen we zowel in- als extern. Naast bovengenoemde hoofdtrainers zijn er nog veel meer trainers van jeugdteams (jongens en meisjes) bij VV Maarssen. Voor een deel is al bekend welke trainers er voor welke groep staan. Maar dat kan ook afhangen van de teamindeling, die half juni wordt bekendgemaakt.