• VV Maarssen verspeelt kostbare punten

VV Maarssen verliest twee kostbare punten
    In de strijd om promotie naar de eerste klasse heeft VV Maarssen afgelopen dinsdagavond twee kostbare punten verspeeld. Alhoewel de ploeg vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was, ging Geinoord uiteindelijk toch nog met een gelijkspel naar huis.

Maarssen was vanaf de aftrap sterker. Dat resulteerde al snel in een treffer van Abou Ouaddouh. Lang ging er voor de thuisploeg geen vuiltje aan de lucht totdat de scheidsrechter halverwege de tweede helft een discutabele penalty toekende aan Geinoord aan een ingreep van Glenn Geefshuijsen. Keeper Giordano van der Pol kreeg bij de strafschop zijn handen nog tegen de bal, maar niet genoeg om de gelijkmaker te voorkomen (1-1).

Niet veel later kwam Maarssen met veel geluk toch weer op voorsprong: een voorzet van verdediger Geefshuijsen viel over de kansloze Geinoord-keeper in het net (2-1).

Invaller Deen van Embriqs had daarna het duel kunnen beslissen, maar van dichtbij schoot hij op de overgebleven verdediger op de doellijn.

In de tiende (!) minuut van de blessuretijd kreeg Maarssen de deksel op de neus. Een snelle aanval van Geinoord over de rechterkant werd bij de tweede paal binnen gewerkt (2-2).

Maarssen maakt een moeilijke fase door met veel tegenslag. Toch zijn de titelkansen nog niet verdwenen. Zaterdag speelt de ploeg in Loosdrecht/Hilversum tegen Victoria. Geen eenvoudige opgave: die ploeg boekt de laatste weken ijzersterke resultaten.