• VV Maarssen voortaan officieel zonder puntjes

Voetbal Vereniging Maarssen. Dat is voluit de naam van onze club. In de praktijk zeggen we vaak gewoon 'Maarssen'. Maar over die twee v-tjes ervoor was in de loop der jaren veel verwarring ontstaan.

We zagen zowel hoofd- als kleine letters. En moesten er nou puntjes tussen, of juist niet? In de vergadering van het Algemeen Bestuur d.d. 19 september 2019 is daaarom besloten om vanaf nu een uniforme schrijfwijze van de clubnaam te hanteren: VV Maarssen. Dus VV in kapitalen en zonder puntjes

De komende periode zullen alle afwijkende schrijfwijzen geleidelijk worden vervangen. De naam staat immers ook in ons logo en daar zijn nu ook de puntjes uit verdwenen. Maar omdat het logo op allerlei uitingen is toegepast (shirts, kleding, borden, et cetera), zal het wel even duren voordat de kleine letters en de puntjes niet meer te zien zijn. Maar de intentie is om de club duidelijker te profileren als VV Maarssen, zonder puntjes. Op deze website zijn we inmiddels begonnen om de nieuwe versie van het logo en de uniforme schrijfwijze te gebruiken. Met het verzoek aan alle vrijwilligers om hier de komende tijd even op te letten.