• We mogen weer!

De coronaregels zijn verder versoepeld en dat houdt in dat we vanaf woensdag 1 juli te maken hebben met nieuwe regels:

- Ook vanaf 18 jaar kunnen we weer gewoon trainen en voor alle leeftijden mogen we weer (oefen)wedstrijden organiseren. Hiervoor een veld reserveren voor 4 en 11 juli op training@vvmaarssen.nl. Zie ook dit bericht
    - Ouders en toeschouwers mogen weer het terrein op en spelers en speelsters kunnen weer zelfstandig naar binnen komen en vertrekken.
    - De kantine mag weer open en gaat ook weer open.

Er blijven echter restricties;
    - Buiten het veld blijft 1,5 meter afstand verplicht. Elkaar op wat voor manier aanraken is overtreding van deze regel.
    - Leden en toeschouwers dienen zich te houden aan de aangegeven looplijnen en de instructies van horecapersoneel en bestuur.
    - Bij bestelling in de kantine is afgeven van uw naam en telefoonnummer verplicht. Iedereen in de kantine en op het terras moet aan een tafeltje zitten.
    - De kleedkamers blijven gesloten tot in ieder geval 10 augustus 2020.

Zo kunnen we vanaf aanstaande woensdag weer enigszins normaal trainen en spelen. Overigens is het advies van de KNVB om zeker voor senioren en oudere jeugd voorlopig nog geen oefenwedstrijden te spelen, ter voorkoming van blessures. Dus pas op!
    Uiteraard nodigen wij onze vaste supporters uit om Sportpark Daalseweide weer te bezoeken voor een hapje en een drankje. Daarbij vragen wij begrip van iedereen voor de beperkingen in uitgifte en ruimte om de bar. Maar laten we weer blij zijn dat er weer veel kan en ons daarop richten.

Dus: de kantine gaat aanstaande woensdag 1 juli weer open. De zomerstop is vanaf vrijdag 17 juli en we starten weer op maandag 10 augustus. Hou ook deze website in de gaten voor verdere updates.

Tenslotte willen wij alle vrijwilligers bedanken die zich de afgelopen maanden ingezet hebben om de trainingen te verzorgen, de stewards die alles in goede banen hebben geleid en de onderhoudsploeg die doorgewerkt heeft en het terras gewijzigd heeft.
    Het is geen makkelijke tijd geweest, maar we kijken met een positieve instelling naar de toekomst en het komende seizoen.

Wij gaan elkaar zien!

Bestuur VV Maarssen