• De veteranen van zaalteam 4 hebben op de laatste speeldag het kampioenschap binnengesleept. De Old Soldiers wonnen met 1-7 van Kosterman 17 en namen de leiding in de stand over van Zwaluwen Utrecht 10. De voorsprong na deze laatste speeldag betreft uiteindelijk twee punten.

Er zat flink wat spanning in de ploeg van leiders Cees Lodder en Peter de Graaff voor deze laatste wedstrijd. Bijna het gehele seizoen stond het team met bekende vv Maarssen-namen bovenaan, maar met nog drie wedstrijden te gaan, waarin nog een keer gewonnen moest worden, verloor de ploeg twee keer. Zodoende haalde de belangrijkste concurrent in de strijd om het kampioenschap Maarssen 4 vorige week in. Winst in de laatste wedstrijd was dus nodig!

Met die concurrent op de tribune begonnen geconcentreerd aan deze wedstrijd. Jeroen te Water opende de score, en niet veel later vergrootte de Peting Chow de voorsprong. De mooiste goal van de avond kwam op naam van Tijmen Ton. Zijn 0-3 gaf zijn team de nodige rust. Ook na de rommelige 1-3 raakte Maarssen niet van slag. De routiniers maakten snel 1-4. Toen na rust Ronald Wielinga met twee treffers de voorsprong binnen 5 minuten vergrootte droop de teleurgestelde concurrentie op de tribune af. Tijmen Ton zorgde voor het slot akkoord; 1-7.

Zodoende mogen de Old Soldiers eindelijk een nieuw kampioenschap op hun palmares bijschrijven. Cees Lodder, Peter de Graaff, Cas Besamusca, Peting Chow, Tijmen Ton, Marc Felkers, Rene Siebe, Rob Stomp, Marco van der Meer, Jeroen te Water, Paul Hogenes; Gefeliciteerd!