• zaterdag 6 oktober : Vrijwilligersfeest. U komt toch ook?

Beste vrijwilliger van VV Maarssen,

Wij zijn erg blij met jouw inzet voor onze club. Voor de toekomst hopen wij ook op je te mogen rekenen, want ook in de komende tijden zullen wij je hulp hard nodig hebben.Wij willen je graag bedanken voor de vrijwillige inzet voor de vereniging gedurende deze periode en de periodes die nog komen.

Graag nodigen wij iedereen die iets voor de club heeft gedaan (met of zonder partner) uit voor de vrijwilligersavond op 6 oktober aanstaande om samen met de andere vrijwilligers te genieten van het eten en drinken, de live muziek en natuurlijk om andere vrijwilligers te leren kennen.

Dit jaar maken wij er een tropisch feest van met een klein buffet en diverse drankjes.

Je bent vanaf 19.00 uur welkom. Vanaf 21.30 is iedereen welkom om er een knalfeest van te maken.

Aanmelden kan bij Esther of Tamara via onderstaande mailadressen. Dit is wel noodzakelijk zodat wij genoeg kunnen bestellen.

Wij hopen op een grote opkomst, tot de 6e!

Tamara en Esther

tamaraheil@vvmaarssen.nl