• Zuinige bekerzege vv Maarssen 1

Het eerste deel van de voorbereiding van ons eerste mannenteam werd afgesloten met een klinkende 10-0 overwinning op Elinkwijk Zondag 2. Dat was een mooie aanloop naar de eerste van drie bekerontmoetingen, op zaterdag 2 september. Buurman EDO was te gast op Daalseweide en ondanks dat Maarssen langer in training was dan de groen-witten uit Utrecht, had Maarssen moeite om het initiatief te houden.

De overwinning kwam tot stand in de eerste helft door doelpunten van Jeffrey de Jong (penalty) en Jesse Witlox uit een mooie aanval. EDO scoorde vervolgens tegen. De tweede helft creƫerde Maarssen nog een aantal kansen, maar die werden helaas niet benut. Achterin bleef de boel op slot en de eerste officiƫle zege van het seizoen was een feit.

Bij vlagen liet Maarssen zien goed te kunnen voetballen, maar er waren nog teveel fases in de wedstrijd dat ons team nog slordig was in balbezit en niet in staat was de tegenstander goed vast te zetten. Komend weekend een uitwedstrijd tegen Hees 1.